Post by reichamcaboundlo on Mar 13, 2022 16:15:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ PewPew Live ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PewPew Live IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ PewPew Live 2022 version ▞▞▞
Наистина ми харесва тази игра, но проблемът е, че се опитах да се регистрирам толкова много пъти, но все още има грешка, дори изчистих всички данни, все още грешката е. Опитайте се да отстраните този проблем, ако можете, моля 🙏
Хубава игра и идея за игра. Просто не всички от нас са професионалисти, което затруднява възможността за закупуване на нов кораб
Обичах тази игра навремето и толкова се радвам да видя римейк, така или иначе бих получил 5 от мен, но новата графика е фантастична. Страхотна работа г-н Дев
Няма много неща за правене след известно време но добра игра
Оооо това е "играта", моля, добавете онлайн мултиплейър, ще бъде по-голямо от everrrrr
Много е лесно
Скучно и трудно. Забавление за няколко минути, но после стана скучно.
Най-добрата игра до момента. Пристрастен към него.
Просто добавете режим на чат и ще бъде перфектно
PewPew Live Аркаде orvi
Най-уникалната игра от класическите игри тип космически стрелци. Той се откроява като нещо специално, поради невероятно оптимизиран и много добър код, но също и поради прекрасната си общност. Обичам тази игра толкова много, че създадох нива за нея, които сега са в раздела на общността. Неговата конкурентоспособност е това, което ме кара да продължавам и вървя, а волята да достигна 1-во място в световната класация е страничен продукт от това. Благодаря ти JF за всичко.
не съм я играл но мисля че е добра игра
Тази игра е много добра и добре направена от другите игри с реклами за примамка за кликване. Единственото, което искам да съобщя е, че имаше грешка, която кара играта да няма звук, но това не повлия на играта
Тази игра е страхотна. Благодаря, че върнахте тази серия, пропуснах тази серия. Моля, добавете опция за деактивиране на автоматичното пауза. Усещам обаче, че липсва в няколко области. Имаме нужда от повече режими, може би един като Retro Evolved и един като Super Stardust. Моля, добавете още звуци и заменете музиката с оптимистична и интензивна техно музика. Последни искания: бомби и порт за Nintendo Switch. Бих играл по дяволите на това на Switch.
Редактиране: Сбърках тази игра с друга. Достойна игра. Все пак не е моята чаша чай
Това е най-великата игра, която някога съм срещал, но местният мултиплейър се нуждае от повече място за повече играчи, тъй като аз и братята ми играем тази игра един с друг
Не съм играл тази игра, но само четенето на рецензиите ми показва, че разработчиците всъщност се интересуват от играта, те всъщност показват емоция и усилия, така че давам оценка от 5 звезди.
Обичам играта, но се нуждае от онлайн мултиплейър
PewPew Live Arkadne igre qaq
Играх това от таблет на приятели от 2010 г. и исках да имам приятел, който да играе и да изживее тази прекрасна проста игра, и веднага щом видях тази версия, веднага изтеглих тази. Трябва да кажа, че е абсолютно дори забавно да играеш с приятел! Въпреки че ми се иска повече съдържание да ви дойде, тази игра има потенциал дори в днешната си форма. Благодаря ви, че направихте мултиплейър <3
Нейните безинтересни и голи кости.
Лоша игра толкова ТРУДНА
Вълните са твърде твърди
Добра игра, но как да промените модела си
Красива и гладка графика, малко заето място, пристрастяваща и забавна, тази игра е една от най-добрите по рода си. ❤
PewPew Live Arcade gfc
Тази игра направи други игри с IAP и реклами да изглеждат като шега. Анимациите и геймплеят в тази игра са задоволителни и толкова гладки, точно като другите игри на PewPew. Надявам се тази игра да привлече повече внимание.
Причината, поради която дадох четири звезди, е, че в нивото на eskiv червените предмети бихте могли да направите така, че когато се докоснат, да отскачат един от друг. И другите неща са страхотни в тази игра.
Ударените кутии са малък бик, горещият бокс е твърде голям, за да се нараните и е трудно да събирате бонуси
Тази игра е като премиум игра. Но е безплатно.
Това е добра игра
Изключително обичам
Не мога да се регистрирам, въпреки че паролата и имейлът ми са идеални ಠ_ʖಠ, но като цяло доста гладка игра!
LAYTON’S MYSTERY JOURNEY – Starter Kit রোমাঞ্চকর wjym
Графиката е невероятна, но е твърде трудна, когато започвате. Графиката е единственото нещо, което харесвам тук.
Съжалявам твърде силно, но играта може да има шанс!
Страхотна, бърза поетапна игра.Прост и интересен стил на изкуство, проста концепция, но труден геймплей. Без добавяне на сила, леко съхранение. Просто идеално за прекарване на времето. Не ми харесва обаче, че трябва да държите ръката си върху контрола, за да го предпазите от пауза, така че ТРЯБВА да се движите. Разбирам, че това е умишлено и също така не можете да спамите паузата. Но след като спамите паузата, все пак имате възможността да спрете да се движите. Защо не направите наказание на таймера (смърт), когато спрете да се движите, за да не можете да мамите
Каква беше втората мисия? Куршумите не действаха и имаше твърде много червени струи!
Можете ли да добавите някои режими на игра от pewpew 2 и също така ще поставите ли кампания или не?
Обичам тази игра толкова много, особено защото е много лесно да свикнеш, но настройките за контроли може да са по-добри. Като опция за нефиксиран бутон за стрелба и възможността да регулирате всяка страна по различен начин, така че да не е нужно да са с еднакъв размер или височина
Много хубава игра. Графиката е страхотна, музиката е хладна, а игрите са забавни. Не съм сигурен как работи автоматичната пауза, но не съм играл много дълго. Най-добрата част? Без реклами или IAP! Благодаря!
Тази игра. Боже, това е най-страхотната игра, която съм играл на телефона си. Просто обичам ретро стила, но можете ли да направите още нива
Таблото с класации не актуализира понякога класирането (в класацията на reigon), така или иначе е много забавна игра
Пристрастен съм към тези игри! Ако обичате да играете видео игри, това е точно за вас! Поставям най-добрите рекорди в играта. Изтеглете и играйте⚡
Уау проста игра, но много забавна
Това е твърде трудно за игра. Много интересно
yoooo това е добре, използвано за игра на pew pew на моя 1-ви телефон с Android и след това по-късно pew pew 2. Толкова се радвам да видя, че не сте изоставили gamedev, що се отнася до обратната връзка, надявам се, че ще има повече режими, точно както в pew pew 2 и id като за да видите отново джойстика в "модерен стил" като в pew pew 2
Фантастична игра! Контролите са много гладки, геймплеят е забавен, а визуалните елементи/музиката са невероятни!
Забавно в началото, но скучно накрая
PewPew Live Аркаде omx
Добра игра и толкова изискан ретро стил страхотно.
Наистина трудна игра
Винаги харесвам игрите на Pew Pew, които правите.
PewPew Live Arkaadmängud pmjp