Post by reichamcaboundlo on Mar 13, 2022 16:12:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SNOW BROS. classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lubage jumala režiim ▞▞▞
▞▞▞ SNOW BROS. classic 2022 version ▞▞▞
See on minu parim mäng
SNOW BROS. classic ஆர்கேட் yekw
Juhtkang, mis põhjustab probleemi kiiremat ja tõhusamat liikumist, uuendage juhtkangi pöörlemist
Mastimäng I 👍
Täpselt nagu mängiks veerandi Machine it's self! #Vintage80s #Nyc42stplaylandarcade Ma annaksin sellele 5 tärni, kui see oleks täiesti tasuta olend, kes kasutaks minu andmeid !!!
See on lahe mäng..
See on korras. Parem on lihtsalt mängida emulaatoris ning säästa end reklaamidest ja raha teenimisest.
1) Raske kontrollida, kuid arusaadav. 2) vajate teemanti jätkamiseks, kui elust väljas
See on kohutav mäng. Paljudele inimestele meeldib see mäng, aga ma vihkan seda
Pole head kontrollid
Vau see raske mäng
NyXx mäng
Ma armastan seda mängu, see toob tagasi vana emme, kuid mu noor vend ütles koolis, et ta võitis 1. taseme 2 ja ta jättis 3. taseme vahele ja jõudis tasemele, mis on tema sõnul kõige raskem, see on halb, et me ei saa 3. taset vahele jätta ja minna 4. tase selles mängus ja nad ütlesid, et on mängijatele, kuid on ainult üks mängija
See on minu lapsepõlve väga huvitav mäng ja seda on väga raske mängida, aga hea
Üks mu lemmikmänge!! Väga mängitav mäng. Ma ei ole ka elude osas veendunud, ainult 3 ei ole õige valik ja muu on see keelatud mäng, nii et see peab olema viis läbida kõik etapid, et mängu nautida. Samuti on probleeme selle mänguga, kuna reageerimisaeg on aeglasem kui sihtmärkidel.
See oli lahe-,
Noh, liikumise juhtnupud, kui võimalik, peavad olema paremad .. Raske on juhtida ...mängijat
Väga halb mäng
Juhtseadmed pole täiuslikud
Hea mäng timepas
Mulle meeldib see mäng, aga ma lihtsalt soovin, et saaksite jätkata sealt, kus alustasite, kui olete kaotanud ja ilma oma teemante raiskamata, kuid see on mäng, mida tuleb installida
Peate vastase liikumiskiirusega veidi aeglustuma... See on natuke kiirem kui algne...
Ootasin põnevusega seda mängida. Üks mu lemmikmänge lapsepõlvest saadik. Kuid juhtimine on kohutav. Selle asemel oleks võinud pakkuda D-padi. Vabandust arendajameeskonnast, parandage graafikat ja juhtelemente ning ane meile fännidele värskendusi
Mulle meeldib, see on suurepärane mängurakendus, mida saate mängida millal iganes soovite
Väga odav versioon....
Fl
Mul on andmeid, kuid rakendused ei taha installida, laadivad kõik mu andmed ära, kuid ei installi.
Niiii halb mäng
See on minu lemmikmäng
Milline rämps ja ajaraiskamine
Tõi palju häid mälestusi, mulle meeldis seda mängu mängida juba suureks saades ja tunne on ikka sama, mängu on tore mängida.
Mänguga pole rahul
Minu lemmikmäng Esimest korda mängin siis, kui olin 8 või 9 aastat vana, praegu olen 37, aga kui mängin seda mängu, siis mõtlen, et olen 8 või 9 aastane 😉😍
Super Ma mängisin seda mängu Kalkatas
Liiga igav 😪 mäng
See mäng on nii hämmastav
ma armastan seda mängu
SNOW BROS. classic Arcade xaq
PinOut Arcade mcpo
SNOW BROS. classic Arcade xaq
See mäng toob tagasi kõik mu ilusad lapsepõlvemälestused. Aitäh!!!
Reklaamide ja p2w-elementidega pommitatud juhtnupud pole samuti head. Mängisin seda nostalgia pärast ja see oli palju hullem, kui ma arvasin. Rikkus klassika.
Gust-%nabeel jerry
Jah! Arh, see pole tegelikult see, mida ma otsisin... Võib-olla kutsutakse seda Buster Brosiks või päikeseks, aga see oli ka suurepärane aitäh teisaldamise eest
Suurendage graafika kvaliteeti
Ma oleksin sellele hinnanud 5 tärni, aga kui me tasemel ebaõnnestume, peame uuesti algusest alustama... Midagi on vaja ette võtta... Siis muudan oma hinnanguid
Ei soovita, porque os botões ficam em cima da area de jogo 🙏🤷♂️
Ei saa mängida vasakule ega paremale, lihtsalt tulistab ühte moodi väga igav🤪
Parandage juhtnupud, pange ekraanile vasak ja parem nool, siis võib see olla 5 tärni mäng
Mäng on ok