Post by reichamcaboundlo on Mar 13, 2022 15:56:46 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Tower Craft - Block Building Strategie lmz
Не съм сигурен дали прекарах повече време в играта или това е реклама.
Съгласен съм с @david 145 BG Просто похарчи 70-те долара като, MineCraft е много по-добър. И винаги има нова актуализация и стига да имате играта, те са безплатни
Отврат игра 0 звезди
Прилична неактивна игра, но постоянните реклами ме накараха да деинсталирам. Разбирам им "по избор" но реклама за ВСИЧКО? Предпочитам просто да плащам фиксирана ставка за игра, отколкото да ме бомбардира непрекъснато с реклами.
Тази игра ме кара да се чувствам спокоен, защото е толкова удовлетворяващо как блоковете се поставят надолу, но това е 10 от 10 игра, толкова добре направени създатели
Бих дал 5 звезди, но се ядосах да разбера, че героите, които събрах, не се виждат къде, ако ги накараш да се разхождат, ще сложа 5 звезди 🌟
Не мога да спра да играя, почти няма или няма принудителни реклами, има начин да иска от вас да имате реклами, има боклук сред нас герои, също така е толкова удовлетворяващо да виждате как вашата кула бавно расте като цяло една от НАЙ-ДОБРИТЕ мобилни игри
Мисля, че открих грешка, защото след като гледам видеоклип, той винаги ме изхвърля и след това никога не ми дава наградата, за която го гледах и след това натиснах да твърдя, че не ми е дал добра игра, но моля, поправете това
Рекламите не работят Поправете го
Това е добра игра, но има твърде много реклами.
Jelly Shift - Obstacle Course Santai fva
Когато получите нивата на "предизвикателство", е невъзможно да натиснете бутона за искане, без да натиснете бутона "гледайте видео за x3". Не налагайте реклами на хората.
Страхотно е, но искам да го изградя сам и начинът му за бързо
Давам три, защото последния път, когато играх играта, ме нулира след 2 минути отсъствие на играта
твърде много реклами и много бавни
Всичко е наред, но рекламите са толкова пречат
въпреки че играта напълно изостава и се срива, когато нещата стават бързи, тя е пристрастяваща!!
Браво, това е най-добрата игра на празен ход, която някога съм играл, обичам анимациите и мисля, че това е, което отнема това малко заглавие от една игра за бързо грабване на пари. Чудесна работа!
много реклами, но засега добре игра
Тази игра е МНОГО ЗАБАВНА! Харесвам графиката и колко ГЛАДКА реагира играта на вашия геймплей. Ако имате проблеми с добавките, просто включете САМОЛЕТЕН РЕЖИМ! Тази игра наистина е без стрес! Моля отговори!
Добре хубава игра и всичко, но продължава да изостава като луда Изтрих я и я изтеглях отново и отново, но продължи да изостава. Взех тази игра преди 2 дни и стигнах до облаците продължава да изостава не е моя телефон всичките ми други игри са добре Изпратих отзивите си около 7 пъти и пише „ще го оправим след час“, но о, нищо не забравяй. 🙄🙄🙄😡😡😡
тази игра е абсолютно невероятна, но това, което не ми харесва в тази игра е, че някъде между играта винаги има реклама и не обичам да гледам всяка една реклама, така че наистина искам играта да премахне рекламите и да направи всичко Безплатно
доста добра игра, тя трябва да има роуминг система, така че да можете да посетите етажите, но има много реклами, които ngl
Харесвам тази идея за игра, тя е като minecraft, но кула, но има много реклами и други не харесват реклами, давам й тройка Съжалявам, че дадох тройка
Хареса ми играта, но ме подмами с БЕЗ реклами в играта. Разбрах го и добре, спря да се появяват реклами, но все още иска да ГЛЕДАМ РЕКЛАМИ за неща и ме принуждава да ги гледам все още! Не им давайте пари за тази настройка без реклами.
Tower Craft - Block Building Стратегије cyi
тази игра е много яка
Тази игра е невероятна и затова е удовлетворяваща и няма реклами 😍😊
Много невероятна игра след всички глупави скучни игри, които играх, това всъщност е добра, страхотна работа
Не е ли страхотно, много ми харесва. Вероятно трябва да го получите. Новата тема е страхотна. Ще стигнеш толкова далеч! Толкова съм развълнуван от Марс, така че мисля, че всеки трябва да играе играта!!!!!!
Много е готино.
Това е страхотна игра, но препоръчвам да мога да видя вътре в структурата или гледната точка на хората вътре в структурата. Това е страхотно приложение, което да ви даде идеи за Minecraft. Като гигантската торта, която можете да получите, като гледате реклами .Това е лесна игра за игра, но също така препоръчвам рекламите да могат да ме върнат към играта .Всеки път, когато гледам реклама, трябва да затварям играта и след това да се връщам в нея. Като цяло тази игра е толкова добра .
Не го намирам за забавно. Просто държа пръста си, докато се появи реклама. Може би в един момент се случва нещо различно, но дори ми е скучно да го играя.
Играх около 2 дни и след това играта се повреди и когато влизах, просто пише, че съм на етаж 1, когато имах около 300 етажа и когато го актуализирах, мислех, че просто ще го поправи, но не работи, така че бих кажете играйте играта с риск, но също така това е лесна игра и понякога релаксираща, но просто кажете не я играйте, ако не искате да загубите всичките си данни, МОЛЯ, ПОРЕГРЕТЕ ИГРАТА ИЛИ ХОРАТА ВЪОБЩО НЯМА ДА Я ИГРАТ
Реклами, реклами и още реклами. Можете дори да спечелите мини-игра и да спечелите награда, но първо трябва да гледате реклама.
Това е невероятна игра, но не е като никоя друга игра Но след като намерих стратегия Просто задръжте в средата Тя автоматично се изгражда, но е по-скоро като игра за satisfaction Но сега е скучно и лесно след намирането на стратегията
защото го деинсталирах и имам напредък в google play и добре го инсталирах отново и не получих артикулите си, защото преди да бях купил 2X block drop и god in tower craft, натиснах възстановяване покупки и не получих бог и 2X блок пуснете, така че не препоръчвам тази игра, ако я деинсталирате с покупки и БЯХ ИЗМАМЕН ЗА ПОЧТИ 16 БУКА, така че моля, върнете ми я
Това приложение е невероятно, много е удовлетворяващо и също така много лесно за игра. Това е най-добрият начин да излекувам скуката! (ако така го изписвам) И ме държи МНОГО мотивиран и доволен, когато няма реклами. (Изключете вашия wifi) вече на моя 80-ти етаж, Голям хотел очаква!
Наистина е добър и наистина пристрастяващ и не можете да спрете да го играете! Наистина препоръчвам на хората да играят тази игра, защото след като стигнете до нивото на небето, става наистина много интересно! И ако отидете в космоса след това на Луната, със сигурност ще се преродите или ще получите нещо друго. Ако все пак отидете на луната и се изправите пред края, моля, кажете ми как е. ОПИТАЙТЕ И СТИГНЕТЕ ДО 1000 ЕТАЖ!
би искал да види предишните етажи и да има възможност за увеличаване и намаляване
Това е добро приложение, но има някои реклами, но ми харесва
Харесва ми, имам над 5000 етажа за 5 месеца, но е много лъскав. бъг 1 блокове изчезване бъг 2 отключване на герой или нов етаж не ми позволява да щракна върху него. бутонът трябва да е заседнал грешка 3 след като направите нещо в настройките за известно време или се върнете в играта, понякога етажите отнемат повече време за изграждане. Но само 1 етаж, моля, поправете всичко това. И се опитайте да добавите Марс скоро, минаха около 6 месеца
Тази игра е наистина добра, имам това приложение от около 1 година и месеци, дори не съм го играл отново, тъй като изградих и надстроих всичко и играя тази игра, наистина е добра.. когато забравих да отворя моя WiFi, нито да отворя данните си Чувствам се зле, защото не мога да гледам рекламите, за да получа повече пари, когато имах най-голяма нужда от тях😞
Пораснала задоволителна игра и убиец на време. Забавният факт е, че блоковете падат от небето от нищото (не исках да бъда груб) Най-добрата игра 😀😀
Като човече, аз играя в тази игра, точно когато стигна до крайния портал, тя се срива или играта просто замръзва, така че хайде разработчици, поправете тази игра, но ПРОСТО ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ СИ СТРАХОТНИ. Контролите ще бъдат с 5 звезди, когато грешката бъде отстранена. Отстраняване на грешки.
Тази игра е забавна, само искам нещата да са по-скъпи.
Единствената причина, поради която го оценявам с 2 звезди, е, че е много скучен, просто натискате екрана, докато кулата става по-висока. Бих на бутон, който ви позволява да видите колко е висока кулата ви или да видите вътре в кулата. И рекламите ТАМ МНОГО досадни. Виждал съм много повече по-добри приложения, но това е може би най-лошото.
Страхотно е, но когато щракнах върху реклама, тя се срива, дори ако принудително спрях. Моля, актуализирайте го Може би това е грешка Това, което открих.
Обичам това приложение, но причините, поради които дадох 3 🌟, защото е по-трудно от друго приложение
Изглежда, че може да е забавна игра на празен ход. Но наистина не е празен. Постоянно се сблъсквате с нещо, което изглежда като бонус рунд, което ви кара да докосвате като луд, когато просто искате да гледате как се изгражда. Достатъчно ми е да деинсталирам играта.
Хубаво, но скучно и рекламите са малко прекалено.
Току-що отворих и играх в продължение на 10 минути, това е първата мобилна персонализирана игра за изграждане на кула, базирана на minecraft и много ми харесва, тя също е релаксираща с музиката! Много се наслаждавам на играта, която планирам да покажа и да играя тази хубава игра в моя канал в YouTube, поддържайте добрия екип за разработка! Blazix игри