Post by naboltretbuckroc on Feb 10, 2022 2:33:46 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinis monetų nulaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Mes su dukra žaidžiame šį žaidimą. Ji mirė 2018 m. lapkritį. Buvau pasiekęs 4 000 lygį ir tai sujaukė, todėl turėjau viską pradėti iš naujo. Aš dabar pasiekiau 2,73 lygį. Išleidžiu pinigus šiam žaidimui, ko turbūt neturėčiau, bet norėčiau pasiekti tą lygį, kurį taip sunkiai dirbau, ir tai tiesiog padarėme su dukra. Bet kai kartais bandau pridėti savo kreditus, jis jų nepriima, tačiau atima mano kreditus. Tai labai apmaudu! Tiesiog galvoju pasiduoti@
Viskas gerai, bet ilgainiui reikia mokėti, kad galėtum įveikti kai kuriuos lygius. Kad ir koks tenkinantis būtų šis žaidimas, bėkite nuošalyje, jei neturite atsarginių pinigų
įdomus žaidimas, tačiau jis neleis jums išlaikyti apdovanotų aukso luitų. Tai verčia mokėti. Manau, kad tai nesąžininga. kitų King žaidimų, kuriuos galite įsigyti, kai jums jų tikrai reikia
Mano mėgstamiausias. Išties šaunu. Visi skirtingi iššūkiai. Sunku ir lengva. Žaidimas komandoje, solo žaidimas, jokių nesklandumų, geras kūrėjas. Žaidimas KING. Visos KING programos/žaidimai viršija vidurkį. KING yra geriausiai išvystyti žaidimai. Tęsk gerą darbą! Ačiū!
👍👍👍
Tiesiog dar vienas dėlionės žaidimas. Tas pats kaip ir kiti. Jie netgi pradeda atrodyti ir elgtis panašiai. 3 rungtynės 4 rungtynės 5. Bla,bla,bla
LINKSMA. Šis žaidimas įstrigo dviem dienoms ir bus pašalintas, kaip šis žaidimas. Ketinau pašalinti šį žaidimą, bet man jis taip patinka, kad maniau, kad duosiu dar vieną galimybę jį pataisyti. Dabar jau beveik savaitė. Jau praėjo beveik dvi savaitės, todėl pranešu, kodėl pašalinu šį žaidimą ir man jis taip patiko. 13 lygis sustingo, nesupratęs, ką gali padaryti stiprintuvas +1
Farm Heroes Saga Nezahtjevne igre riim
[REdaguota rugpjūčio 21 d.] Dabar NĖRA žvaigždučių. Vis tiek gali būti puikus žaidimas, BET – programa nustojo reaguoti pasiekus lygį. Iš naujo paleiskite programą. Oho, kasdien rodomi prizai! Surinkite prizą. Rodomas paleidimo ekranas. Gali slinkti, paspaudimų nepriims. Atnaujinta iki naujausios versijos. Toks pat elgesys. Pervažiuokite DAUG kartų. Toks pat elgesys. Ištrinta. Karalius? Jūsų mintys? (...tarsi...)
Tai labai gražus, linksmas žaidimas. Aš skyriau tik 3 žvaigždutes, nes naudodamas aukso luitus padedau 2 lygiuose, abu kartus buvau apgautas. Nusivyliau. Kitu atveju puikus žaidimas ir vis tiek labai rekomenduoju😊
Atsibodo jau žaisti:(, esu 2460 lygyje
Tai buvo puikus žaidimas, kol jis pradėjo užšalti ir aš pradėjau prarasti gyvybę kiekvieną kartą, kai jis užšąla, ir turiu jį visiškai išjungti ir pradėti iš naujo 😑😐🤨😠😡
Daugiau nei 800 lygių ir staiga žaidimas sugenda ir negaliu išeiti iš telefono. Tiesiogine prasme turiu, kad kas nors man paskambintų arba išjungtų telefoną, kad jis išeitų. Rašiau Kingui, gavo bendrą DUK atsakymą, paklausė, kaip jie man padėjo, aš jiems atsakiau, kad jie man nepadėjo, jie neatsakė. Liūdna atsisveikinti, bet žaisti toliau yra per daug vargo. Jau nekalbant apie tai, kad jau daugiau nei 2 savaites buvau įstrigęs ne itin sudėtingame LVL. Nepakanka judesių ir per aukštas tikslas. Tiesiog nebeįdomu
Aš susprogdinau šį žaidimą. Esu vienas iš 17 % geriausių žaidėjų. Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pamatyti, yra daugiau galimybių laimėti arba apdovanoti daugiau aukso luitų už žaidimą. Labai smagių ir iššūkių kupinų nuotykių!
Mėgavausi šiuo mielu žaidimu, kol pasiekiau tokį lygį, kai visiškai nesvarbu, kokius įgūdžius turiu, viskas priklauso nuo žaidimo, ar išlaikysiu, ar ne! Žaidimas išmeta tai, ką pasirenka! Nieko smagu tame
Nuo paskutinio atnaujinimo jis užšąla ir atima gyvybes, kai uždarau ir grįžtu. Pataisykite tai. Akivaizdu, kad atnaujinimas neveikė tinkamai. Iki šiol niekada neturėjau jokių problemų. Mėgstu šį žaidimą, bet nesiruošiu gaišti laiko, kai kas nors neveikia 🥺
Man vis dar patinka žaisti, kai galiu. Tačiau aš manau, kad 2,99 USD = 50 aukso luitų taupyklė, o dabar 2,99 USD = 37 geri aukso luitai - netiesa. tu mane praradai su tuo.
Aš nenaudoju Facebook, bet saldainių avarijos žaidimo skelbimas tarp visų kitų lygių suteikia jam poilsio. Suteikite man daug laiko, kad galėčiau žaisti „Candy Crush“ kosmoso uogienę, tiesiog priverskite mane įtraukti tą žaidimą visam laikui į juodąjį sąrašą ir priversti jį išjungti.
Iš "Candy Crush Saga", "Bubble Witch Saga" ir "Farm Heroes Saga" kūrėjų yra Bubble Witch 2 Saga! Tai burbuliukų šokinėja magija.
Bendras mokėjimas už šiukšlių laimėjimą. Siaubinga mechanika ir visiškai atsitiktinis lentos išdėstymas užtikrina, kad dauguma scenarijų būtų visiškai neįveikiami nenaudojant mokėjimo už eiti įrankius. Viso šiukšlių. Tikimės, kad visa ši pramonė gaus baudą už tokį grobuonišką elgesį. Tikėkitės už šį žaidimą mokėti daugiau nei pirkdami AAA pavadinimą. mažiausiai 50 USD. Ne, ačiū.
Žaidžiu šį žaidimą 5 dienas ir esu beveik pasiruošęs išsigryninti pinigus, todėl pažiūrėsime, ar jie turi omenyje tai, ką sako „žaisk ir laimėk pinigų“. Man patinka grafika. Jie taip pat suteikia jums tai, ko jums reikia norint laimėti kiekvieną lygį, jei atkreipsite dėmesį.
Nicivo!😜😜💩💩💩
Manau, kad absurdiška leisti pinigus, kad paimtų auksą iš savo taupyklės. Jei žaidėjas juos uždirba, jie turėtų juos gauti, jei tai buvo tikra atlygio sistema. Kas dvi savaites arba kartą per mėnesį pasiūlykite banką, kuris turi būti duodamas žaidėjui. Jei žaidimas yra stimuliuojantis ir geras, jūsų žaidėjai žais kasdien ir visi laimi. Nebijokite pradėti tendencijos, kuri apdovanoja žaidėjų lojalumą, užuot tiesiog ieškoję būdų, kaip nukraujuoti žaidėjų banko sąskaitas.
Tai puikus žaidimas! Man tai patinka! Gaila, kad turi atpirkti laimėtą auksą. 2019 m. kovo 29 d.: Mano pirminė apžvalga buvo pateikta 2019 m. vasario 23 d. Manęs paklausė, ar noriu „atnaujinti“ savo apžvalgą. Atsižvelgdamas į plėtrą, apie kurią ką tik sužinojau, maniau, kad tai susiję su anksčiau pateiktomis pastabomis. Prieš mėnesį 2,99 USD + mokesčiai už auksą. Praėjusią naktį man buvo pasakyta, kad už tuos pačius penkiasdešimt aukso galiu sumokėti „puikią“ 4,99 USD kainą + mokesčiai. Ne. Kitos programos kaip smagios, mažesnės investicijos. Pašalins. Atsiprašau
Tai smagus žaidimas, bet atrodo, kad jei neišleisite daug pinigų priedams, visada būsite kažkur užblokuotas ir turėsite kelis kartus žaisti lygiu, kol sprendimas tiesiog atsidurs savo vietoje.
Smagu, kol pasieksite lygius, kurių neįmanoma pasiekti be stiprintuvų. Suteikite daugiau galimybių laimėti stebuklingų pupelių, o ne verskite mus už jas mokėti, nes aš tiesiog nustosiu žaisti.
Farm Heroes Saga Casual kayo
Taip nusiminęs... ką tik prieš 2 dienas nusipirkau naują telefoną galaxy s 22 ultra, todėl žinau, kad tai ne telefonas. Jūs ką tik atnaujinote, o dabar mano žaidimas nebus žaidžiamas. Vis šąla sakydamas, kad žaidime kažkas negerai. Aš esu 1195 ugh lygyje.Įdomu, ar kiti turi problemų.
Įkeliamas BŪDAS lėtesnis ir užtrunka per ilgai tarp žaidimų. Siūlo per daug pasirinkimų, jautiesi kaip dešimties metų! Kaip tik taip, aš atsakiau ir dabar negaliu išeiti iš šios dalies, verčiau ištrinsiu programą, tai juokinga!
😃
Farm Heroes Saga Casual dfa
Vien todėl, kad gavau naują numerį ir naują telefoną... Man nereikėjo pradėti žaidimo iš pradžių, kai žaidžiu jau labai ilgai ir buvau aštuoniose šimtosiose arti 9 lygio. ..Man patinka žaidimas, bet esu labai nusiminęs, kad viską pradėjau iš naujo...
Gooz
Šis žaidimas bjaurus. Etapai per velniškai sunkūs, per daug varginantys. Kai įveiki etapą, jie meta į tave auksą, bet tu negali jo gauti neišleisdamas JAV dolerių. Aš pašalinsiu visus King prekės ženklo žaidimus. Iki Felicia!
kažkodėl ir kodėl buvo sustabdytas
2020 m. kovo mėn. Dabar 1680 lygis ir vis tiek mėgaukitės kasdienėmis dovanomis. Bet aš pavargau nuo visų sunkių ar itin sunkių lygių. Niekas nenori praleisti dienų, kad išlaikytų lygį. Bent jau padarykite tai, kad galėtume praleisti lygį. Galvojant apie nežaidimą dėl to, kad norint pasiekti lygį prireiks dienų, bilietai ir aukso luitai yra nenaudingi, nebent tada nori pirkti. Kai kuriose kitose apžvalgose kalbama apie ponių gavimą ir kitas premijas, kurių aš niekada nemačiau ar negirdėjau.
Šis žaidimas kurį laiką yra įdomus, kol pasieksite taip toli ir neįveiksite lygio. Dėl to jūs išleidžiate pinigus stiprintuvams. Be stiprintuvų niekada negalėsite judėti į priekį.
Žaidimas man labai patinka. Tačiau bandydamas įveikti apniktą raundą pastebėjau, kad jūs negaunate viso kredito už surinktus daiktus. Pavyzdys: rodoma, kad turėčiau gauti 6 obuolius, bet gaunu kreditą tik už 1, jei toks yra.
Aš žaidžiau nuo 2013 m., pasiekiau 990 lygį ir žaidimas nebereaguoja. Turėjau viską pradėti iš naujo. Taip pat nėra jokių sunkių lygių, kad būtų galima įvykdyti užduotis ar kompaniono lygius. Tai būtų penkių žvaigždučių žaidimas su šiomis problemomis, kurios būtų išspręstos ir galėtumėte užsidirbti neribotą gyvenimą tam tikrą laiką, kaip sausainių uogienėje
Man labai patinka žaidimas, vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad negalime naudoti kastuvo ant gyvūnų, kai jie išsirita, arba „Matador“ pasakys, kai išsiųsiu el. laišką, jie parašys apie problemas ir jas ištaisys
Laisvalaikiui praleist tinla
Man patinka atsipalaiduoti su tuo. Ne be proto, neapmokestinamas. Būtų puiku, jei galėtumėte užsidirbti aukso luitų nereikėtų jų pirkti, kaip kadaise. Jei žaidžiate lojaliai, tai turėtų būti pasirinkimas.
Kurį laiką buvau išvykęs iš žaidimo, grįžęs supratau, kaip labai myliu šį žaidimą, tik yra so.e pakeitimų, kurie man nėra prasmingi. Pavyzdžiui, kam ta taupyklė, jei negaliu naudoti aukso luitų, ir kam reikalingi bilietai. Išskyrus tai, aš džiaugiuosi grįžusi.
10 geriausių patarimų, patarimų ir apgaulių, kuriuos turite žinoti!
Man niekada nebuvo grąžinti aukso luitai, kuriuos pamečiau, kai šis žaidimas įstrigo ir turėjau jį įdiegti iš naujo. Man patinka žaidimas, žaisdamas išleidžiu $, bet tai nebuvo puiku!
Flower Zombie War Strategi yrr